Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek

Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, nimet ve berekete ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının cinsi münasebetini gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Rüyada büyük cinsi münasebet görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada cinsi münasebet yapanları görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işarettir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments