Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, umduklarını bulamayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına inanılır.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına tabir olunur.

Rüyada bi yakınını hasta görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments