Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, mevki kaybına uğrayacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada hasta haberi duymak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalandığını duymak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Rüyada annenin hastalandığını duymak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments