Rüyada hasta yaşlı birini görmek

Rüyada hasta yaşlı birini görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada hasta yaşlı birini gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada yaşlı ve hasta adam görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı hasta insan görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir anda yükseleceğine işarettir.

Rüyada hasta yaşlı birini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı hasta adam görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, malların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments