Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, istediği yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, şeref ve rütbeye alamet etmektedir.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta ve yaşlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments