Rüyada hasta tavşan görmek

Rüyada hasta tavşan görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada hasta tavşan gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada hasta tavşan görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş tavşan görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet eder.

Rüyada boz tavşan görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavşan ve balık görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tavşan görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evcil tavşan görmek işinin ehli olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü tavşan görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments