Rüyada bir sürü tavşan görmek

Rüyada bir sürü tavşan görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü tavşan gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Rüyada bir sürü tavşan görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan sürüsü görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan tavşan görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan tavşan görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan eti görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, planların tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve tilki görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments