Rüyada evcil tavşan görmek

Rüyada evcil tavşan görmek kısmetli bir işe atılmaya, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evcil tavşan gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada evcil tavşan görmek kazanç ve kar getireceğine, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evcil kurt görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, işlerin yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada evcil kaplan görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil yavru köpek görmek uzun sohbetler edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine rivayet eder.

Rüyada evcil kaz görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evcil köpek görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada aslan evcilleştirmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments