Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birini iyileştirmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı iyileştirmek maddi imkanlarının çoğalacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments