Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret eder.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek şansının da açık olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta olup iyileştiğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments