Rüyada hastayı iyileştirmek

Rüyada hastayı iyileştirmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayı iyileştirmek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek alim ve bilge insan olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta köpeği iyileştirmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanın iyileşmesini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada hasta iyileştirmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek yanlış kararlar vereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments