Rüyada hanımını hamile görmek

Rüyada hanımını hamile görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yüklü siparişler alacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını hamile gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada hanımını hamile görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada hanımı hamile görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını tokatlamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada hanımından ayrılmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada hanımını dövmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımla konuşmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, tövbe etmeden vefata işarettir.

Rüyada hanım sahabe görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments