Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada hanımı hamile görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada hanımını hamile görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet eder.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada eski hanımını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada hanımına kızmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments