Rüyada hanımını tokatlamak

Rüyada hanımını tokatlamak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sırların ortaya çıkmasına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, birçok engelin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını tokatlamak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Rüyada hanımını tokatlamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın tokatlamak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini tokatlamak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu tokatlamak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada eşini tokatlamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments