Rüyada hanımımı görmek

Rüyada hanımımı görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada hanımımı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada abinin hanımını görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada hanımını dövmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada dayı hanımı görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada hanımımı görmek dedikodu edeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada hanım sahabe görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımı görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada eski hanımını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments