Rüyada hanımı görmek

Rüyada hanımı görmek sıkıntısının biteceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalet eder.

Rüyada hanımı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada dayı hanımı görmek kısmetinin hep açık olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada hanımını aldatmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada patronun hanımını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hanımla kavga etmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan hanımı görmek takdir edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada hanımından ayrılmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada hanım görmek güzel sözler işiteceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments