Rüyada abinin hanımını görmek

Rüyada abinin hanımını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sevilen birinin geleceğine, hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada abinin hanımını gördüyseniz:

  • Her an intikam alma duygusu besleyebilirsiniz.

Rüyada abinin hanımını görmek neşesini kaybedeceğine, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının ağladığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını zina ederken görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada dayı hanımını görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını tokatlamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayımın hanımını görmek çok büyük paralar kazanacağına, makam edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını sırtında taşımak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments