Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işarettir.

Rüyada üniversiteyi kazanmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteli olmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekrar üniversite okumak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Rüyada üniversite görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite hocası görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments