Rüyada hangi liseye gideceğini görmek

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, masa başı bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet eder.

Rüyada hangi liseye gideceğini gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeniden liseye gitmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada tekrar liseye gitmek takdir edileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada liseye gitmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada lise öğretmenini görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada lise arkadaşı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments