Rüyada hamile keçi görmek

Rüyada hamile keçi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada hamile keçi gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Rüyada hamile keçi görmek sadaka ya da zekat vereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada keçi ve koyun görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada keçi sürüsü almak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek keçi görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürüyle keçi görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek böylece hayatının da düzene gireceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada keçi çanı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments