Rüyada koyun ve keçi kesmek

Rüyada koyun ve keçi kesmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada koyun ve keçi kesmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada keçi ve koyun kesmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi sağmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada koyun keçi köpek görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun keçi görmek cebinin para göreceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments