Rüyada hamile birine dokunmak

Rüyada hamile birine dokunmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birine dokunmak gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada hamile karnına dokunmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadına dokunmak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birine dokunmak her geçen gün daha profesyonel olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnına dokunmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada güvercine dokunmak çabalarının boşa çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments