Rüyada hamile kadın duymak

Rüyada hamile kadın duymak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Rüyada hamile kadın duymak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada kızını hamile duymak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine inanılır.

Rüyada hamilelik duymak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak tutumlu bir yaşam süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu duymak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments