Rüyada hamilelik duymak

Rüyada hamilelik duymak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamilelik duymak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak yaşam standartlarının artacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak sıkıntıya düşüreceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Rüyada hamile duymak ana baba duası alınacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak verilen emeklerin boşa gideceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments