Rüyada hamile birinin karnını sevmek

Rüyada hamile birinin karnını sevmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ev sahibi olunacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, problemlerini çözeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın karnı görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek maddi güç elde edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile karnı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments