Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, yanlış anlaşılacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada hamile karnı sevmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile karnına dokunmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments