Rüyada hamile karnı görmek

Rüyada hamile karnı görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada hamile karnı gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada hamile karnı görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olduğunu görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Rüyada hamile birinin karnını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments