Rüyada alnına dokunmak

Rüyada alnına dokunmak büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Rüyada alnına dokunmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada birinin alnına dokunmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnına dokunmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğe dokunmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırta dokunmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada halıya dokunmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments