Rüyada güzel koku koklamak

Rüyada güzel koku koklamak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku koklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çok güzel koku koklamak daha başarılı ve kazançlı olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku koklamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cennet kokusu koklamak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koku koklamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel parfüm koklamak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku hissetmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir koku duymak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments