Rüyada çok güzel koku koklamak

Rüyada çok güzel koku koklamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalettir.

Rüyada çok güzel koku koklamak gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada güzel koku koklamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Rüyada çok güzel koku koklamak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada koku koklamak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gül kokusu koklamak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel parfüm koklamak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel koku hediye almak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments