Rüyada güvercinleri uçurmak

Rüyada güvercinleri uçurmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, varlık içinde yaşayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada güvercinleri uçurmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan güvercinler görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek nazara geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercini uçurmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalet eder.

Rüyada uçan güvercin görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments