Rüyada güvercini uçurmak

Rüyada güvercini uçurmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada güvercini uçurmak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Rüyada uçamayan güvercin görmek hayat daha olumlu bakılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada güvercinleri uçurmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada uçan güvercinler görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek rakiplerine karşı fark atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments