Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek çok rahat bir hayat süreceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, haram mal yiyip içeceğine yorulur.

Rüyada güvercinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada güvercini uçurmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin uçurmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments