Rüyada uçan güvercin yakalamak

Rüyada uçan güvercin yakalamak borcunun da hafifleyeceğine, yokluğa düşeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, başarılı adımlar atacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada uçan güvercin yakalamak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak kısa sürecek bir işe gireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde güvercin yakalamak strese gireceğine, gergin olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments