Rüyada yavrulu güvercin görmek

Rüyada yavrulu güvercin görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada yavrulu güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada yavru güvercin görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada iki yavru güvercin görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek süzüleceğine, ağlayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada yavru güvercinler görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada yavrulu güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek büyük zorluklar geçireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments