Rüyada güvercini öpmek

Rüyada güvercini öpmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercini öpmek gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada güvercini öpmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin öpmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin öpmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Rüyada güvercin sürüsü görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü güvercin görmek mallarının eksileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada güvercin kafeste görmek iş kaybı yaşayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments