Rüyada güvercin tüyü görmek

Rüyada güvercin tüyü görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok mutlu olacağına, borçlanılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, şifa edineceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada güvercin tüyü gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada tüysüz güvercin görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bacak tüylerini görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine inanılır.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüyü görmek yeni bir haneye sahip olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments