Rüyada mavi renkli güvercin görmek

Rüyada mavi renkli güvercin görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gergin olacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli güvercin gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi güvercin görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada renkli güvercin yakalamak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk güvercin görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada gri renk güvercin görmek eve huzur dolacağına, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments