Rüyada güvercin sürüsü görmek

Rüyada güvercin sürüsü görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada güvercin sürüsü gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek kazancın gittikçe azalacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada sürü güvercin görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin sürüsü görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek kurtuluşa ereceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü güvercin görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan güvercin görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek borcunun çok olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments