Rüyada tavşan eti yediğini görmek

Rüyada tavşan eti yediğini görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, adaletin geleceğine delalettir.

Rüyada tavşan eti yediğini gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada tavşana marul yedirmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavşana yemek yedirmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan yediğini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments