Rüyada tavşan ve güvercin görmek

Rüyada tavşan ve güvercin görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada tavşan ve güvercin gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kirli tavşan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalettir.

Rüyada ikiz tavşan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan tarafından kovalanmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan tutup bırakmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada bahçede tavşan görmek yarar sağlamayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments