Rüyada dev tavşan görmek

Rüyada dev tavşan görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada dev tavşan gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada dev tavşan görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada dev inek görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dev kedi görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev aslan görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev çilek görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada dev kaplumbağa görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada dev çekirge görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments