Rüyada güvercin ve kedi görmek

Rüyada güvercin ve kedi görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada güvercin ve kedi gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada kedi ve güvercin görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güvercin ve kedi görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yaban güvercini görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk güvercin görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru güvercin görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan güvercinler görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin kovmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yedirmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments