Rüyada yaban güvercini görmek

Rüyada yaban güvercini görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sohbetinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rahatının da yerine geleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban güvercini gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Rüyada yaban güvercini görmek rakiplerini mağlup edeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine inanılır.

Rüyada yabana kuşu görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada yaban hayvanları görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban domuz görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban eriği görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yaban mersini yediğini görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada yabanci ülkede olmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban domuzu öldürmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments