Rüyada bileklik çalmak

Rüyada bileklik çalmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, elinin de bollaşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik çalmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bileklik çalmak masraflarının azalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik bulmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kolunda bileklik görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik almak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek kolaylık elde edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments