Rüyada gül kokusu almak

Rüyada gül kokusu almak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada gül kokusu almak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada gül kokusunu hissetmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada gül kokusu duymak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada gül kokusu koklamak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gül kokusu almak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada leş kokusu almak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments