Rüyada gül kokusu duymak

Rüyada gül kokusu duymak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül kokusu duymak gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada gül kokusu duymak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusu hissetmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada gül kokusunu hissetmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işarettir.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada gül kokusu almak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül kokusu koklamak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt kokusu duymak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments