Rüyada leş kokusu almak

Rüyada leş kokusu almak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ün sahibi olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada leş kokusu almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada insan leşi kokusu almak kimse ile tartışmayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu görmek iç sıkıntısına, mal ve rızkın çoğalmasına delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu almak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kime danışacağını bilemez olacağına alamet eder.

Rüyada domuz leşi görmek aile huzurunuzun bozulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada aslan leşi görmek daha fazla yakınlaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kedi leşi görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına işaret eder.

Rüyada at leşi görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments