Rüyada gri güvercin yakalamak

Rüyada gri güvercin yakalamak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, evine bereket geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada gri güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüyada gri güvercin yakalamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri güvercin görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renkli güvercin görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, meşakkate düşeceğine yorulur.

Rüyada gri güvercinler görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, tamamen içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada gri renk güvercin görmek başarılı adımlar atılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments