Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada evde güvercin yakalamak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işarettir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak büyük bir kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yakalamak önünün açılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments